Anthony Snoeks Study Trips

Beurs, bedrijfs-en congresreizen

Als ondernemer maakt u veel uren. U neemt niet gemakkelijk afstand van uw bedrijf en komt niet goed los van dagelijkse beslommeringen. Toch is afstand nemen belangrijk.
Er af en toe een paar dagen tussenuit met een studiereis doet een ondernemer goed en geeft nieuwe impulsen. Samen met collega’s uit handel en industrie nieuwe ontwikkelingen en markten ontdekken door beurs- en / of bedrijfsbezoeken is een must voor de moderne ondernemer.
Bovendien is een congres of beurs, naast het opdoen van vaktechnische kennis, dé manier om uw relaties, vakcollega’s of genodigden beter te leren kennen.

Inspirerende studiereizen van Anthony Snoeks Study Trips

Inschrijven voor een studiereis? Ga hier naar het inschrijf formulier

Studiereizen in 2017

Dinsdag 7 maart 2017
7 maart 1-daags bezoek aan de Euroshop in Düsseldorf incl. werkbezoek aan de nieuwste vestiging van Real
Real heeft op 24 november 2016 in Krefeld een spectaculaire pilot store geopend.
Op 11.500 m2 vvo presenteert de Real-formule van de Metro Group, haar versmarkt op ruim 1700 m2 onder de naam "Manufaktur des guten Geschmacks".
Op 120.000 m² expositieruimte en met 2500 exposanten en bezoekers uit 60 landen is de Euroshop de grootste beurs in de wereld als het gaat om informatie omtrent retaildesign, retailmarketing en winkelinrichting.
http://www.euroshop-tradefair.com

Donderdag 1 juni 2017
De afgelopen maanden is er heel wat gebeurd op de sterk geconcentreerde Italiaanse markt. Om deze reden gaan we op een efficiënte wijze een volle dag kijken naar de latest developments. We beginnen met een bezoek aan een nieuwe Iper hypermarkt op 30 minuten van de luchthaven.
Aansluitend werkbezoeken aan Carrefour, Coop, Esselunga, Eataly en natuurlijk Peck, de mooiste delicatessenzaak ter wereld. De terugvlucht is om 19.15 uur.

Study Trip naar New York van 16 – 20 november 2017
4-daags bezoek aan New York met vertrek op donderdag 16 november 2017.
De vluchten per KLM met vertrek om 13.25 uur en de terugvlucht om 22.25 uur.
Aankomst Schiphol op maandag 20 november om 11.55 uur.

De nieuwe Whole Foods in Brooklyn

New York is altijd een van de meest interessante steden ter wereld als het gaat om retailontwikkelingen. Werkbezoeken aan Trader Joe’s, Whole Foods, Eataly, Stop & Shop enz enz.

Donderdag 7 december 2017 Düsseldorf
Der Supermarkt Der Zukunft.
In het centrum van Düsseldorf gaat eind dit jaar in de voormalige Kaufhof iets heel bijzonders gebeuren. De succesvolle retailfamilie Zurheide, met een netto omzet in 2015 van 90 miljoen euro, gaat onder de paraplu van marktleider Edeka zakelijk een heel groot risico nemen met de opening van een mega foodstore van maar liefst 12.000 m2 vvo + een grote parkeergarage.

Voor meer informatie kunt u een Email bericht sturen naar: info@mutualinterest.nl of maak gebruik van ons Contact formulier
Inschrijven voor een studiereis? Ga hier naar het inschrijf formulier